Smullerpad

Smullerpad

Tijdens deze wandeling van 9 km geniet je niet alleen van de natuur, maar kan je onderweg ook snoepen, sneukelen of smullen van heel wat streeklekkers. 

Je reserveert vooraf een smullermandje, dat je aan het begin van je wandeling meekrijgt. De typische drank van Westmalle (Trappist of Tripel) mag uiteraard niet ontbreken, net zoals een portie trappistenkaas, een heerlijke koek, lekkere chocolade en een lokaal geteeld fruitsapje. Ook onderweg kom je nog lekkers tegen in de automaten met lekkere aardbeien en blauwe bessen, vers van bij de boer.

De wandeling brengt je van Het Chocoladehuisje via de groene omgeving achter het kasteel Heihuizen naar de rand van Vlimmeren om daarna terug te keren naar Malle.

Karakter: Landschapswandeling
Begaanbaarheid: Stevig schoeisel
Afstand: 9 km
Vertrek: Het Chocoladehuisje, Smekenstraat 13, 2390 Malle
Prijs: 10 euro per persoon
Mogelijk op: woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.30 tot 21 uur en zaterdag en zondag tussen 12 en 21 uur van april tot oktober.

Reserveren
Je reserveert ten laatste 3 werkdagen op voorhand jouw smullermandje. Een mandje kost 10 euro per persoon en zal voor jou klaarstaan bij Het Chocoladehuisje, aan het begin van de wandeling. Achteraf breng je het mandje ook terug binnen bij Het Chocoladehuisje.

Probleem ontdekt?
Ontdek je een probleempje tijdens je trip? Is er een probleem met het wegdek of de toegankelijkheid? Stuur dan een mailtje naar toerisme@malle.be